On ne sitten faktaa vai fiktiota, mutta ihan päästä riipoo, kun lukee muutaman blökin!
Ihmiset ovat saamaattomia nössöjä, jotka vinkuvat nettisivuilla omaa "yksinäisyyttä, miehenpuutetta, naisenpuutetta, rumuuttaan, läskejään, kersojaan, äijiään, akkojaan, autojaan ja pomojaan, naapureita, palkkaansa, duuniaan,  finnejään, lastenlapsiaan, ulkomaalaisia jotka vie heiltä duunit, ja akat! "
Mutsi, faija ja opet saavat siinä samalla oman osansa. Blaa.
Juoppoäijä juo ja kirjoittaa kuinka akka otti kakarat ja mä jäin tänne ja sossu ei anna rahaa ja kaikki on per... ja viinaki on loppu!
Tai tyyppejä, joille ei koskaan tapahdu mitään! Blaaaaaaaa.
Tyyppejä jotka ovat yhden kakkupalan miehiä, (mä voisin kyllä syödä kaksikin palaa!) tyttönimellä liehuvia naikkosia, maanis(depressiivis)ta tuskaa potevia nuoria ja makuuhuone(blaablaablaa)tarinointia leuhkimismielessä, keskeneräisiä elä(i)miä, omituisia sananväännöksiä, miehiä joiden ympäriltä tuolit viedään (taitavat kantaa ne bubissa MUN luokse!), tai ihmeellisiä naisia (ounou) ratissa, tai ihaaaania naisia kimpassa (yleensä siinä tapellaan, kun naisia on kimpassa)!

Oikeasti he ovat nimimerkkinsä takana muijia joille ei löydy sitä OIKEAA, vaikka kuinka käyvät harjoittelemassa viikonloppuina bubissa (ja rakastuvat renttuihin) tai äijiä, jotka yhä UUdelleen käyvät harjoittelemassa niiden muijien kanssa ja sitten räänsekaisin itkuntyrskähdyksin valittavat baaritiskillä että "akka saatana jätti!"
Ja pomo ei ymmärrä. Eikä poikaystävä. Eikä salarakkaan vaimo?!
Ja kaikkia näitä varten pitäisi löytyä lukija? Ymmärtäjä? Päänsilittäjä! Vai perseillepotkija! Blaa!
Ja ketä kiinnostaa?
No toisia luusereita! jollakin menee jopa huonommin kuin itsellä! Jess!

Pikkulikat (tai pojat?) kietoutuvat hehkeän nimimerkin ja otsikon alle, suklaata suurempina, ollen vain tavallisia harmaita varpusia, ja kalastellen suurta lukijamäärää, että edes jossain joskus olisivat lähellä top-kymppiä! Sun äitis kirjoittelee sinne, tänne, naapurille ja rehtorillekin, mutta otsikosta huolimatta ei tarina muutu fiksummaksi. Herkku antaa ymmärtää ihan muuta muttei ymmärrä antaa meille muuta kuin yhden ukon tekemisiä, ja noita nyt ei paljon ilmoitella tarvisi! Bläääääääääääääääh!

Laihduttajat kerskuvat 4:n kilon viikkopainonpudotuksillaan (olisi muuten tosi vaarallista, jos olisi totta!) ja sitten tulee "yx kauhee juttu" ja pitää vetää naamariin ämpärikaupalla herkkua ja sokeria ja taas kaivataan "ymmärtäjää" ku tässä nyt on taas käynyt näin! Hah! Ja blaah!

Kahden-, kolmen- neljän- ja viidenkympin riisit ja villitykset saavat ikäkausiin lokeroituvat kilkkaamaan auki otsikon, josko omaan otsalohkoon löytyisi sopivaa pureksittavaa, mutta ei se niin mene! Oma päänsärkynsä siellä on kullakin! Onkohan yli kuusikymppisillä tarve kertoa netin välityksellä, kuinka vatsa on toiminut?

Sitten julkkikset, missit, laulajat ja politiikot: ne, joita ei sinutella, ja nekin joita saa sinutella, pitävät omia blögejään ja sievistelevät, kerjäävät huomiota, vihjailevat: "Hei mullakin on blögi!" "Mä olen meppi ja mulla on oma mielipide, en kyl tiä mikä se on." "Ostin tänään uuden farkut! Makso vaa 90e!", "MÄ ostin saappaat, ne oli alessa ja maksoivat vaa 200e! Eiks ollu halvat!" "Mun poikaystävä lupas mulle ravintolaillan ku mä en jaksanu olla keittiössä ja mun kynsi oli murtunu!" Blaaa blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

Juutas!

Ja jotku tosiaan, joka helkkarin päivä jaksavat jostain toukastaan niitä fotoja lähetellä!
Ja joka hemmetin sivulle! Yksikin eukko vanhoilla päivillään nelikymppisenä pykäs kakaran maailmaan, edellisten lastensa ikäisen mammanpojan kanssa ja jonka tapana on vaeltaa ympäri maata milloin minkäkin syyn varjolla, uusimman toukkansa kanssa, ja  aiemmin maailmaan pykätty kersalauma saa tulla toimeen omin nokkineen yksinään jossain helkkarin kuusessa.
Jihaa! Samalla mummo laittaa VUOROIN omaa naamaansa ja näitä toukkiaan sinne tänne, internetin ihmeelliseen maailmaan! "Kato tässä mun kersalta tulee räkää nenästä. Kato tässä sillä on tukka sekasin. Kato tässä sen sormi. Nyt se nukkuu. Nyt se heräs! Nyt se on rasittava! Nyt se ei anna nukkua! Nyt mä oon väsynny! Mä en edes tahtonut tätä!" Miksi tälläset tyypit edes on hankkinu kersoja? EIKÖ NE O TIENNY, ETTÄ ON OLEMASSA RASKAUDENEHKÄISY??!!! No, se on ton muijan päänsärky. Huvittava tosin!
Toivottavasti se stoori on vaan fiktiota. Ei kukaan kai oikeesti jätä kersojaan heitteille ja laita vanhempaa nuoremman kaitsijaksi pitkiksi ajoiksi, nykyajan Suomessa? Kai yhteiskunta sen verta perään kattoo?
Tai jos ei yhteiskunta ni naapurit? Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah?

Ja sitten nää mielenterveyttään jahkaavat tyypit! Ne vasta ovatkin raivostuttavia! Oma paha olo on milloin kenenkin aiheuttamaa, asutaan pimeällä, jossei ihan harmaalla alueella ja eletään ku viimestä päivää ja samalla kersat jää puoliorvoiksi ja heitteille kun äijät ja muijat elää "omaa elämäänsä"! Samplari!

Ja kaljamahaäijät kirjoittelevat nuorten naisten karjaesittelystä, jota missi(tissi)kisaksi kutsutaan, arvostelevia kommenttejaan naiskauneudesta, heidän kiloistaan ja silikoneistaan, hampaat itsellä kessusta keltaisina ja etusormi kanssa, omat kalsarit kaksivärisinä ja kotona ei ole siivottu kahteen vuoteen. Se tikku omassa silmässä ei haittaa? Blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Tänne kirjoitetaan kuinka "tosissaan kukaan nainen ei oo koskaan mua arvostanu. Mut mä arvostan niitä!" "Paitsi ex-akkaa! Se oli karmee! Annoin sille pikkusormen mutta se vei multa kaiken!"


Ja teinit kirjottelee, joka toinen sana v tai f kirjaimella korostettuna, kuinka "kukaan ei musta välitä!" Blaa!

Ja vanhatpiiat ja/tai äijiinsä kyr..llästyneet ottavat piironginlootasta sukkapuikot esille ja sitten kehutan netissä "Kattokaa! Joo, eks oo hienot!" "Iha tein ite!" "Mä kudoin sukan. Kaksi. Ja ne on näiiiiin hienot!"
Tai toisella menee sukkapuikot solmuun ja jälki on senmukaista, mutta viellä pitää ottaa tärähtäneitä kuvia tuotoksista ja esitellä kansalle netissä, ku se on niin MUOTIA!


Oikeesti kukaan ei välitä kestäkään ja maailma jatkaa kulkuaa siitä huolimatta! Jokaisella on tarve tehdä justii mitä itse haluaa, ja muut ovat merkityksettömiä! Oma elo pitää olla extremeä ja kokemuksia! Benjiä! Uutta ja erilaista! Ja välillä vierasta! Ja kiellettyä! Salaista ja järjetöntä! Vaarallista. Velkaa ja hienoja autoja! Matkitaan toisia ja yritetään itse olla askel edellä.


Vai onko niin? On kai jossain ihan normaaleja tapauksia ja normaali(pehmo)perheitä, joissa viellä kunnioitetaan arvoja ja perhettä, ihmistä. Kunnioitetaan vanhempia, lapsia, yhteiskuntaa ja isänmaata, statuksia, ylenemismahdollisuuksia, opiskelua ja raavasta työntekoa?